BEMUTATKOZÁS

Jó helyen jár, egy igazi kis zöld szigeten, a forgatag zajától elzárva, de mégis a belvárosban, jó megközelíthetőséggel. Magas színvonalon, és személyes törődéssel gondoskodunk arról, hogy jól érezze Magát és felfedezze az izgalmas Budapest klasszikus vagy trendi élménytárát. Szállás-, rendezvény- és gasztronómiai ajánlataink között Önnek is kínálunk vonzót!

Foglalja le szállását, rendezvénytermét Budapest központjában! A szállástól pár perces sétával érheti el Budapest legfőbb nevezetességeit, zöld parkját!

Rólunk írták

„Amire számítottam. A reggeli kiváló, a személyzet nagyon udvarias, segítőkész. Rengeteget utazunk, itt is sokszor szálltunk már meg, csak ajánlani tudom.”
Takács
„Ha budapesti programot szervezünk,mindig itt próbálunk szállást foglalni.Jó helyen van,közel vannak a tömegközl.megállók,és tetszik az éttermük.”
Kálmán
„Csendes, nagyon tiszta, tágas szobát kaptunk. Wifijel erős. Segítőkész és kedves a személyzet. Reggeli finom, bőséges, van választék. Közel a Hősök teréhez, de csendes utcában van a szálloda.”
Tamás

A vendégek 1-10-ig pontoznak, a maximum 10.

0
Elhelyezkedés
0
Szolgáltatások
0
Kényelem
0
Ár/érték arány
0
Tisztaság
0
Személyzet

Összesen: 0 (nagyon ajánlott)

KAPCSOLAT